Kabeljauw kip Wortel Prei

Wijn- en spijsavond 29 November 2017

 
In november presenteren restaurant “De Saeck”, twee wijn & spijs avonden,

begeleid door “Lieske Vos, vinoloog” http://www.culivino.nl.

 

Dit gaat plaatsvinden op twee woensdagavonden, 15 & 29 november. We willen u op een andere manier kennis laten maken met combinaties van soorten wijn passend bij een gerecht, erg leerzaam en smaakvol.

 

Ontvangst met een glaasje wijn, waarna een heerlijk 4 gangendiner met passende wijn en koffie na met de bekende huisgemaakte brownie.

 

Normaal betaalt u voor een avond 59,50 euro, als u met een member-card reserveert kost het slechts 45 euro. Komt u beide avonden eten dan betaalt u 40 euro per avond per persoon. Plaatsen zijn beperkt dus reserveer snel!!

 

Het zijn twee verschillende wijn&spijs avonden. Bij de eerste wijnavond willen we u meer kennis laten maken met welke smaak wijn er bij welk gerecht past, en op de tweede avond laten we u proeven hoe een wijn geheel anders smaakt bij het ene gerecht dan bij het andere gerecht.

 

 

 

 

Menu 29 November

 

**** 

Wildstoof canterelle strudel* | appelcompote | hazelnoten krokantje | portsausje

*Vegetarische optie is Canterelle bospaddenstoelenstrudel.

 

*****

 

Crabcake* | limoen chardonnay buerre blanc saus | pompoensouffle/cake

*Vegetarische optie is rode bietcake.

 

*****

 

Hert* | ree* | Px jus | knolselderijpuree | sinaasappelpartjes

*Vegetarische optie is Shitake cake en rode koolrisotto.

 

*****

 

Chocolade rol | kersen | acetosaus | hopjes-chocolade ijs

 

 

 

 

 


 

 

   

     

 

Uitsluitend verse,

biologische seizoensproducten.

Gezond en lekker!

 

 

 Online reserveren.

Zo heeft u zekerheid van uw reservering.

 

 Diverse arrangementen

voor speciale gelegenheden.

 

 

In het hart van 't Ginneken te Breda.

Bekijk de kaart.

 

 

Menu

 

Reserveren

 

 

Arrangementen

 

 

Route

 

  

 

^ Naar boven