Luik

De Saeck

 


- 3 Gangen menu 39,75*         -         met member-card 18,75.

 

- 4 Gangen menu 41,75*        -          met member-card 23,75.

 

Deze prijzen zijn alleen geldig als u rechtstreeks bij ons reserveerd, anders 45 euro en 49,75 voor 3 gangen en 4 gangen menu.


 

De Saeck is gelegen in een van de gezelligste culinaire straten van Breda: aan de Ginnekenweg 262, nabij de alom bekende Ginnekenmarkt te Breda. Daar serveren wij Mediterrane gerechten die “puur natuur” door onze chef “Daan” in onze keuken met biologische streekproducten worden bereid.

 

U treft in de directe omgeving van ons restaurant voldoende gratis parkeergelegenheid aan. De toegang tot ons restaurant is rolstoelvriendelijk.

 

Achterin “de Saeck” bevindt zich een schitterende serre, waar bij mooi weer het dak kan worden geopend en u in de open lucht kan dineren.

 

We ontvangen u graag (weer) in ons restaurant!

Met vriendelijke groet,

Team De Saeck

Stefan, Melchior, Mathijs, Carine, Rutger, Erik, Boudewijn, Hidde, Wolke en Daan Hoogeveen (eigenaar en chef-kok)..

 

 

 

 

 

 


 

 

   

     

 

Uitsluitend verse,

biologische seizoensproducten.

Gezond en lekker!

 

 

 Online reserveren.

Zo heeft u zekerheid van uw reservering.

 

 Diverse arrangementen

voor speciale gelegenheden.

 

 

In het hart van 't Ginneken te Breda.

Bekijk de kaart.

 

 

Menu

 

Reserveren

 

 

Arrangementen

 

 

Route

 

  

 

Wijn & Spijs avond

19 oktober 2017

Twee wijn- en spijsavonden, door “Lieske Vos, vinoloog” http://www.culivino.nl.
Op twee woensdagavonden, 15 & 29 November willen we u op een andere manier kennis laten maken met de combinatie van eten en wijn drinken, erg leerzaam en smaakvol.
Ontvangst met een glaasje wijn, waarna een heerlijk 4 gangendiner met passende wijn en koffie na met de bekende huisgemaakte brownie.

 

Normaal betaalt u voor een avond 59,50 euro, als u in oktober reserveert kost het 45 euro en als u beide avonden komt kosten ze 40 euro per avond per persoon. Plaatsen zijn beperkt dus reserveer snel!!
Het zijn twee verschillende wijnavonden. Bij de eerste wijn avond willen we u meer kennis laten maken met welke smaak wijn er bij welk gerecht past, en op de tweede avond laten we u proeven hoe een wijn geheel anders smaakt bij het ene gerecht dan bij het andere gerecht.

Prijsverandering

05 juli 2017

Vanaf deze zomer, vernieuwde prijzen!!

 

Restaurant De Saeck in Breda: een hoofdrol voor Merel

23 december 2016

BREDA - Eerlijke producten. Je kunt vandaag de dag amper nog een restaurant vinden dat niet ‘eerlijk’ is. Eigengemaakt is ook zo’n vaak terugkerend woord. Maar vind maar eens een restaurant waar zelfs de pepermuntjes eerlijk en eigengemaakt zijn.

 

Lees meer

^ Naar boven