Luik

Arrangementen

Bij Restaurant de Saeck zijn er veel verschillende arrangementen mogelijk. Hieronder treft u een selectie aan.

 


Groepen

Indien u met een besloten gezelschap wilt dineren, dan bent u van harte welkom in onze serre. Gezamenlijk stellen wij een mooi menu samen, dat voldoet aan uw wensen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Hieronder onze standaart aanbiedingen:

 

- 3 gangen keuzemenu, inclusief drank* : 35,00
- 4 gangen keuzemenu, inclusief drank* : 43,00
- 5 gangen keuzemenu, inclusief drank* : 49,00

* fris, huiswijn, pils, koffie/thee (Maximaal 5 consumpties p/p)

 

Voorbeeld 3 gangen groepen menu.


 

Catering

 

Zoekt u een cateraar? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben de ervaring om de catering geheel voor u te verzorgen. Van warme en koude hapjes, tot lunch of diner. Wij luisteren naar uw ideeën en zo komen wij samen tot een menu voor een heerlijke catering. Wilt u meer informatie, dan kunt u hierover contact met ons opnemen.


 

Receptie

 

Voor een perfecte receptie bent u bij ons ook aan het goede adres. Samen bespreken we uw wensen en ideeën. Van lunch tot lopend buffet of heerlijke koude en warme hapjes. U kunt bij ons terecht met 10 tot 150 personen in ons restaurant of onze serre. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.


 

Vergaderen

 

Wilt u eens ergens anders vergaderen? U kunt bij ons in een prettige en open sfeer vergaderen met een breed scala aan voorzieningen. In onze geheel nieuwe serre komen de beste ideeën naar boven. Met de verschillende arrangementen die wij u bieden, is er voor ieder budget een vergadering mogelijk. Loopt de vergadering wat uit? Geen probleem, ook een diner is één van de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Bekijk de verschillende vergaderarrangementen:  Bekijken


 

Bruiloft

 

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor de dag van uw leven? Bij de Saeck kunt u terecht voor een onvergetelijke dag. Wij kunnen uw bruiloft van begin tot eind verzorgen. Van taart tot auto en van inrichting tot bloemen. U bent bij ons op het goede adres voor de mooiste dag van uw leven! Wilt u meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen. 


 

High tea

 

De oorsprong van thee drinken komt uit Engeland. Toen Catherine van Braganca in 1661 trouwde met Charles II, bracht zij de traditie High Tea mee uit Portugal. High Tea staat ook wel bekend als “afternoon tea”, een lichte maaltijd die wordt gegeten tussen 2 en 5 uur ’s middags.


Traditioneel wordt thee in een theepot getrokken waarna er melk en suiker aan toegevoegd worden. Deze wordt geserveerd samen met sandwiches, scones, cake en andere lekkernijen. Tegenwoordig wordt High Tea vooral gezien als een moment van ontspanning en samen zijn met vrienden. Van deze traditie kunt u nu ook bij ons genieten.


Heeft u ook zin om al deze lekkernijen te komen proeven? Reserveer dan nu. Wij staan open voor uw specifieke wensen en denken graag met u mee om er een heerlijke middag van te maken.


Ter gelegenheid van: verjaardagen, vriendinnendag, vrijgezellendag, shopmiddag, moederdag, citytrip, jubileum, afstuderen, nieuwe baan of zo maar. Heerlijk op een gure winterdag, lekker warm binnen, een kopje thee met lekkere hapjes. Wij bieden onze High Tea aan vanaf 8 personen.

 

Bekijk de verschillende High Tea arrangementen: Bekijken

 

 

 

 

 


 

 

   

     

 

Uitsluitend verse,

biologische seizoensproducten.

Gezond en lekker!

 

 

 Online reserveren.

Zo heeft u zekerheid van uw reservering.

 

 Diverse arrangementen

voor speciale gelegenheden.

 

 

In het hart van 't Ginneken te Breda.

Bekijk de kaart.

 

 

Menu

 

Reserveren

 

 

Arrangementen

 

 

Route

 

  

 

^ Naar boven