Luik

Restaurant "De Saeck" aan te slag geweest aan de tuin!!

Wijn & Spijs avond

19 oktober 2017

Twee wijn- en spijsavonden, door “Lieske Vos, vinoloog” http://www.culivino.nl.
Op twee woensdagavonden, 15 & 29 November willen we u op een andere manier kennis laten maken met de combinatie van eten en wijn drinken, erg leerzaam en smaakvol.
Ontvangst met een glaasje wijn, waarna een heerlijk 4 gangendiner met passende wijn en koffie na met de bekende huisgemaakte brownie.

 

Normaal betaalt u voor een avond 59,50 euro, als u in oktober reserveert kost het 45 euro en als u beide avonden komt kosten ze 40 euro per avond per persoon. Plaatsen zijn beperkt dus reserveer snel!!
Het zijn twee verschillende wijnavonden. Bij de eerste wijn avond willen we u meer kennis laten maken met welke smaak wijn er bij welk gerecht past, en op de tweede avond laten we u proeven hoe een wijn geheel anders smaakt bij het ene gerecht dan bij het andere gerecht.

Prijsverandering

05 juli 2017

Vanaf deze zomer, vernieuwde prijzen!!

 

Restaurant De Saeck in Breda: een hoofdrol voor Merel

23 december 2016

BREDA - Eerlijke producten. Je kunt vandaag de dag amper nog een restaurant vinden dat niet ‘eerlijk’ is. Eigengemaakt is ook zo’n vaak terugkerend woord. Maar vind maar eens een restaurant waar zelfs de pepermuntjes eerlijk en eigengemaakt zijn.

 

Lees meer

^ Naar boven