Luik

U bevindt zich hier: Home » Restaurant Ulvenhout

Restaurant Ulvenhout

Lekker en puur eten doet u in het restaurant De Saeck nabij Ulvenhout. Onze gerechten bestaan uit biologische producten die van lokale boeren en ecologische groothandels komen. Want echt lekker eten kan enkel gemaakt worden van kwaliteitsproducten uit Ulvenhout en omgeving. Komt u binnenkort onze gerechten proeven? U maakt eenvoudig online een reservering.

Reserveer vandaag nog een tafelBekijk de menukaartReserveren kan ook door te bellen

Gluten- en lactosevrij eten in het restaurant nabij Ulvenhout

Heeft u een gluten- of lactoseallergie of bent u vegetarisch? Wij houden graag rekening met uw wensen en bieden zowel veganistische- als vegetarische gerechten aan. Maar onze chef-kok maakt ook graag heerlijke vis- en vleesgerechten voor u klaar.

 

Uiteraard kunnen onze gerechten samen met een goed glas wijn geserveerd worden. Onze lokale wijn komt van ‘De Linie’ uit Made. Een wijngaard grenzend aan het waterrijke natuurpark De Biesbosch.

 

Iets te vieren?

Viert u binnenkort uw verjaardag, een jubileum of wilt u gewoon met een groep vrienden uit eten in de omgeving van Ulvenhout? Ook dan komt u naar De Saeck. Wij stellen graag een drie-, vier- of vijfgangenmenu voor u samen. Dit is altijd inclusief vijf drankconsumpties. Ook catering, workshops en trouwerijen behoren tot de mogelijkheden.

 

Meer weten? Wij vertellen u graag meer wanneer u contact met ons opneemt.

 

Een tafel reserveren in het restaurant in de omgeving van Ulvenhout

Wanneer mogen wij u verwelkomen in ons biologische restaurant? Maak online een reservering en wees verzekerd van een prachtige plek.

 

Heeft u vragen of wilt u dieetwensen of een allergie doorgeven?

Bel dan even naar 076-565 4095.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

 

Dineren Breda   Lekker eten Breda   Culinair uit eten Breda

 

 

^ Naar boven