Luik

U bevindt zich hier: Home » Dineren Breda

Dineren Breda

Wilt u dineren in een bijzonder restaurant in Breda? Restaurant De Saeck heet u van harte welkom. Op dinsdag tot en met zondag serveren wij vanaf 17:30 uur een door u gekozen diner.

 

Kiest u voor een veganistisch gerecht of voor een lekker stuk vlees van ‘Slachterij Jos en Roy Havermans’? Welk gerecht u ook kiest, wij verrassen u graag met de pure smaak van biologische producten.

Reserveer vandaag nog een tafelBekijk de menukaartReserveren kan ook door te bellen

Gezellig en biologisch dineren in Breda

Wanneer u bij ons in Breda komt dineren heeft u keuze uit drie-, vier- en vijfgangenmenu’s. Natuurlijk kunt u ook gewoon een gerecht van de kaart kiezen. Geniet van mediterrane gerechten met boeiende smaakcombinaties. Een avond in ons restaurant zult u niet snel vergeten. U proeft verschillende pure smaken van biologische producten uit de omgeving. Bent u vegetarisch, veganistisch of flexitarisch? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos. U herkent deze gerechten aan de verschillende symbolen in het menu.

 

Online een reservering maken

Weet u al wanneer u wilt komen dineren in ons restaurant in Breda? U maakt eenvoudig online een reservering. Heeft u vragen of wilt u een allergie of dieetwens doorgeven? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 076-565 4095.

 

Andere bezoekers bekeken

Lekker eten Breda | Culinair uiteten Breda | Veganistisch restaurant Breda

^ Naar boven