Luik

High Tea

De oorsprong van thee drinken komt uit Engeland. Toen Catherine van Braganca in 1661 trouwde met Charles II, bracht zij de traditie High Tea mee uit Portugal. High Tea staat ook wel bekend als “afternoon tea”, een lichte maaltijd die wordt gegeten tussen 2 en 5 uur ’s middags.


Traditioneel wordt thee in een theepot getrokken waarna er melk en suiker aan toegevoegd worden. Deze wordt geserveerd samen met sandwiches, scones, cake en andere lekkernijen. Tegenwoordig wordt High Tea vooral gezien als een moment van ontspanning en samen zijn met vrienden. Van deze traditie kunt u nu ook bij ons genieten.


Heeft u ook zin om al deze lekkernijen te komen proeven? Reserveer dan nu. Wij staan open voor uw specifieke wensen en denken graag met u mee om er een heerlijke middag van te maken.


Ter gelegenheid van: verjaardagen, vriendinnendag, vrijgezellendag, shopmiddag, moederdag, citytrip, jubileum, afstuderen, nieuwe baan of zo maar. Heerlijk op een gure winterdag, lekker warm binnen, een kopje thee met lekkere hapjes. Wij bieden onze High Tea aan vanaf 8 personen.

 

 

 

 

^ Naar boven