Luik

 

Reorganisatie

 

Wegens reorganisatie van "De Saeck", zijn wij de maanden februari en maart gesloten !!!

 

Personeel

We hebben een tekort aan keukenpersoneel en zoeken daarom nog een goede, zelfstandig werkende kok/sous-chef.

 

Solliciteren

 


 

De Saeck - verrassend Mediterraans

Uit eten bij De Saeck draait om biologische ingrediënten, geliefde streekproducten en spannende smaakcombinaties. Pure producten vormen de basis. De oorsprong van ons menu ligt in de mediterrane keuken. Op basis daarvan toveren we met boeiende smaakcombinaties en vernieuwende bereidingswijzen.

 

Tijd voor een spannend etentje in Breda? Kom aan tafel bij De Saeck. Kies van de kaart, ga voor een menu. Chef-kok Daan Hoogeveen zal u hoe dan ook smakelijk verrassen.


 

 


 

 

Passie voor echt lekker eten en de natuur in Ginneken

Natuurlijk staat het serveren van lekker eten in ons restaurant aan de Ginnekenweg in Breda voorop. Daarbij streven wij het principe van de 3-P’s na: ‘First Planet & People and than Profit’.

 

We zetten ons graag in voor het welzijn en geluk van de planeet en haar mensen. Uiteindelijk worden we daar allemaal gelukkiger van.

 

U vindt De Saeck aan de Ginnekenweg 262, aan een van de gezelligste culinaire straten van Breda, nabij de alom bekende Ginnekenmarkt te Breda.

 

Benieuwd geworden naar onze biologische gerechten?

We ontvangen u graag (weer) in ons restaurant en zien uw reservering graag tegemoet.


Met vriendelijke groet,

Het team "De Saeck".

 

 

 


 

Pilot Kids Menu

22 oktober 2018

De komende maanden willen we voor de kleintjes onder ons een leuk menuutje maken, waardoor er meer mogelijkheden zijn voor dinerende mensen met kinderen.

 

Lees meer

Kunst in de Saeck

04 mei 2018

http://beeldhouwenmethartenziel.nl/Waar smaak en smaakvol elkaar ontmoeten!

 

 

Lees meer

Ecochic uit eten in Breda

02 mei 2018

 

 

Een vegetarisch of flexitarisch eetpatroon is niets vreemds meer. Vegan… dat moet bij het grote publiek nog een plek vinden. Met rijke veganistische gerechten op de kaart werkt De Saeck daar volop aan mee.

 

 

Lees meer

^ Naar boven