Luik

Arrangementen

Bij Restaurant de Saeck zijn er veel verschillende arrangementen mogelijk. Hieronder treft u een selectie aan.

 


Groepen

Indien u met een besloten gezelschap wilt dineren, dan bent u van harte welkom in onze serre. Gezamenlijk stellen wij een mooi menu samen, dat voldoet aan uw wensen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

 

Hieronder onze standaart aanbiedingen:

 

- 3 gangen keuzemenu, inclusief drank* : 35,00
- 4 gangen keuzemenu, inclusief drank* : 43,00
- 5 gangen keuzemenu, inclusief drank* : 49,00

* fris, huiswijn, pils, koffie/thee (Maximaal 5 consumpties p/p)

 

Bekijken

 


 

High tea

 

De oorsprong van thee drinken komt uit Engeland. Toen Catherine van Braganca in 1661 trouwde met Charles II, bracht zij de traditie High Tea mee uit Portugal. High Tea staat ook wel bekend als “afternoon tea”, een lichte maaltijd die wordt gegeten tussen 2 en 5 uur ’s middags.


Traditioneel wordt thee in een theepot getrokken waarna er melk en suiker aan toegevoegd worden. Deze wordt geserveerd samen met sandwiches, scones, cake en andere lekkernijen. Tegenwoordig wordt High Tea vooral gezien als een moment van ontspanning en samen zijn met vrienden. Van deze traditie kunt u nu ook bij ons genieten.


Heeft u ook zin om al deze lekkernijen te komen proeven? Reserveer dan nu. Wij staan open voor uw specifieke wensen en denken graag met u mee om er een heerlijke middag van te maken.


Ter gelegenheid van: verjaardagen, vriendinnendag, vrijgezellendag, shopmiddag, moederdag, citytrip, jubileum, afstuderen, nieuwe baan of zo maar. Heerlijk op een gure winterdag, lekker warm binnen, een kopje thee met lekkere hapjes. Wij bieden onze High Tea aan vanaf 8 personen.

 

Bekijk de verschillende High Tea arrangementen:

 

Bekijken

 


 

Catering, recepties, workshops, vergaderingen en trouwerijen behoren allemaal tot de mogelijkheden op onze locatie.

 

Wij zien deze dingen als maat werk, dus voor deze dingen kunt u een mailtje sturen, met uw wensen uw budget hiervoor en wij maken hier een passend voorstel voor.

 

Neem hier contact met ons op.

 

 

 

^ Naar boven