Prei

DINER  BIJ DE SAECK

Bezoek De Saeck voor een aangenaam diner. Op onze kaart staan mooie vlees- en visgerechten en even complete vegetarische opties. We verrassen u graag met groenten en bereiden die met veel liefde.

 

Blader door de dinerkaart

Dieet

Veel gerechten serveren we ook in lactosevrije, glutenvrije, vegetarische of veganistische varianten. Op onze menukaart staat dit met symbolen aangegeven. Glutenvrij brood hebben wij standaard in huis.

 

Het seizoensmenu

Elke maand serveren we een menu, opgesteld rondom een seizoensgroente. In het drie-, vier- of vijfgangendiner komt deze groente in uiteenlopende bereidingen voorbij.

Bekijk het huidige seizoensmenu.

De wijnkaart

Op onze wijnkaart staan (h)eerlijke wijnen, geproduceerd zonder toevoeging van suikers of zuren. 

 

Download de wijnkaart

De drankenkaart

Voor de bierliefhebbers hebben we een breed assortiment ambachtelijk gebrouwen Budels (biologisch) pils en bier. Op het menu vermelden wij bij elk gerecht een wijn- en biersuggestie.

 

 

Download de drankenkaart

 

 

Reserveer nu uw tafel !

 


Recensies

Leuk restaurant met leuke en attente bediening

18 november 2018

Het eten was zeer goed, met de Iens korting konden we gewoon uit de hele kaart kiezen.

Lekker eten, verrassende gerechtjes

17 november 2018

Voorgerechtje heel klein maar al met al 3 gangen voldoende. Bediening piepjong en onervaren maar heel vriendelijk. Kortom ik zou hier graag weer terugkomen.

Verrassende combinaties en smaakvol

11 november 2018

Heerlijk gegeten! Verrassende combinaties en smaakvol. Zeker geen standaard kaart. Aanrader als je net even wat anders wil eten dan normaal.

^ Naar boven