Luik

Een Smaeckvolle nieuwe winterkaart

De nieuwe kaart heeft even op zich laten wachten en we zijn trots op het resultaat. Er staan wederom weer nieuwe en bijzondere gerechten op. Er zijn al aanpassingen gedaan n.a.v. gegeven feedback, waardoor we verwachten ook de fijnproevers onder u een mooie smaakbeleving te bieden.

Het beste diner bestaat niet alleen uit goede smaak van uw diner, maar ook uit een goede service aan uw tafel. De afgelopen 3 maanden is er hard gewerkt aan een nieuw team dat samen weer voor een fijne avond zal zorgen. Daarnaast zijn we voor meer flexibiliteit en kwaliteit nog altijd op zoek naar nieuwe krachten, solliciteer hier

We hopen dat u snel komt genieten van de winterkaart, die 24 oktober van start gaat. Ons wildgerecht is alleen te verkrijgen t/m december.

 

Ga terug

 

 


 

Pilot Kids Menu

22 oktober 2018

De komende maanden willen we voor de kleintjes onder ons een leuk menuutje maken, waardoor er meer mogelijkheden zijn voor dinerende mensen met kinderen.

 

Lees meer

Kunst in de Saeck

04 mei 2018

http://beeldhouwenmethartenziel.nl/Waar smaak en smaakvol elkaar ontmoeten!

 

 

Lees meer

Ecochic uit eten in Breda

02 mei 2018

 

 

Een vegetarisch of flexitarisch eetpatroon is niets vreemds meer. Vegan… dat moet bij het grote publiek nog een plek vinden. Met rijke veganistische gerechten op de kaart werkt De Saeck daar volop aan mee.

 

 

Lees meer

^ Naar boven