Luik

U bevindt zich hier: Home » Veganistisch restaurant Breda

Veganistisch restaurant Breda

Voor een verrassend lekker veganistisch gerecht reserveert u een tafel in het biologische restaurant De Saeck in Breda. Wij werken uitsluitend met verse producten van boeren uit de regio. Onze gerechten brengen u even terug in de tijd. Naar de tijd dat er nog geen supermarkten waren, maar alles vers van het land kwam. Door enkel gebruik te maken van verse en pure producten worden belangrijk smaken en vitaminen behouden wat voor heerlijk veganistisch en vegetarisch eten in Breda zorgt.

Reserveer vandaag nog een tafelBekijk de menukaartReserveren kan ook door te bellen

Reserveer een tafel in het veganistisch en biologisch restaurant in Breda

Genieten van veganistisch eten in Breda? Reserveer dan een tafel in ons gezellige restaurant aan de Ginnekenweg. Hier serveren wij spannende Mediterrane gerechten van pure producten.

 

Op dinsdag tot en met zondag is De Saeck vanaf 17:30 uur geopend voor het diner. Volgt u een dieet of bent u allergisch voor bepaalde producten? Laat het ons weten! Wij houden hier graag rekening mee. Zo serveren wij de gerechten graag lactosevrij, glutenvrij, vegetarisch of veganistisch.

 

Op onze menukaart staat het duidelijk met symbolen aangegeven.

 

Laat u verrassen door groenten

Groenten zijn in veel gerechten bijzaak. Het gaat om het vlees of de vis. Juist daarom verrassen wij u graag met vegetarisch en veganistisch eten in ons restaurant in Breda. Ook wanneer u niet vegetarisch bent, zult u smaakvol verrast zijn door de gerechten van onze chef-kok Daan Hoogeveen.

 

Online een tafel reserveren in het vegetarisch restaurant in Breda

Weet u al wanneer u veganistisch/vegetarisch uit eten wilt in Breda? U reserveert eenvoudig online een tafel.

 

Heeft u vragen of wilt u belangrijke informatie aan ons doorgeven zoals een allergie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 076-565 4095.

 

Andere bezoekers bekeken ook:

Leuke eettentjes Breda   Restaurant Princenhage   Restaurant Ulvenhout

 

^ Naar boven